Vabilo na KOS Lenart 2013

SPOŠTOVANI!


Dovolite, da vas povabimo k sodelovanju na sejemski prireditvi KMETIJSKO OBRTNI SEJEM (KOS) LENART, ki bo potekala od 24. do 26. maja 2013, na hipodromu Polena - Lenart.


Ker se zavedamo, da so trenutni pogoji poslovanja izredno težki, vam ponujamo ugodno priložnost, da v kratkem času predstavite svoje storitve in izdelke velikemu številu potencialnih kupcev.


V času sejma organiziramo pester zabavno družabni program in vrsto spremljajočih prireditev.
S čim hitrejšo prijavo nam boste omogočili pravočasno in odmevno medijsko predstavitev prireditve.


Prijavno gradivo:  povezava do prijavnice (klik)
E mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Gsm:  040 871 698

Oganizacijske aktivnosti za pripravo tretjega KOS-a na Poleni v Lenartu so že v polnem teku. Glavna naloga je, da ob sejemskem delu mehanizacije, obrti in seveda dopolnilnih dejavnostih na kmetiji, najdemo še nekaj zanimivih tem, ki se odvijajo ob sejmu. Nekaj idej je že, iščemo pa še nove.

Aktivnosti, ki so se v teh dveh letih izkazale kot dobre in predvsem zanimive za obiskovalce bomo seveda obdržali. Z vinogradniki želimo nadaljevati začeto pot, saj je področje Slovenskih goric zelo močno v vinogradništvu.

 

Za nastop drobnice smo se dogovorili že v lansko leto, da jo bomo razširili. Poskušali bomo ponuditi tudi nekaj kulinarike na to temo. Gojitelji malih živali so bili z nastopom lansko leto zadovoljni in so nam obljubili sodelovanje tudi letos.

 

"Kisla župa" je bil zelo prijeten družabni dogodek in tako seveda ostaja. Mogoče bomo priključili še kuhanje kake druge jedi. Seveda pa ne moremo mimo najbolj odmevnega dogodka prvega dne sejma, to je prireditev Preko zelenih gričev v organizaciji Radia Slovenske gorice.

 

Nekaj razmišljanja je tudi v smeri mednarodnega sodelovanja z Madžarsko, Avstrijo in Vojvodino. Občina na čelu z g. županom zelo podpira organizacijo KOS-a, saj je to lep promocijski dogodek za širšo regijo Slovenskih goric. O vseh aktivnostih Vas bomo obveščali v vsaki številki Vašega časopisa Ovtar.

NOVA TEL. ŠT.:
031 023 083


Medijski pokrovitelj: Radio Slovenske gorice

rsg

telefonska številka za vse informacije glede oglaševanja
na 041 879 258 (Andreja Gosak)
spacer

Vabljeni na facebook stran sejma KOS

 
Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information