DELAVNICA ZA MALA PODJETJA IN PODJETNIKE

Območna obrtno-podjetniška zbornica Lenart v sodelovanju s Skladom za izobraževanje delavcev pri s.p. Maribor  vabi na DELAVNICO ZA MALA PODJETJA IN PODJETNIKE

SAM SVOJ TRŽNIK


ki jo v okviru spremljevalnih prireditev  2. Kmetijsko-obrtniškega sejma KOS 2012 pri Lenartu organizira v PETEK, 25. maja 2012 ob 19. uri, v sejni sobi Območne obrtno-podjetniške zbornice Lenart, na Kraigherjevi ulici 19/a pri Lenartu, 2230 Lenart v Slovenskih goricah.

Delavnica je namenjena vsem manjšim podjetnikom in nosilcem raznih dejavnosti, ki bi želeli osvojiti osnovno znanje trženja in bolj celovito predstaviti svojo dejavnost na trgu. Govorili bomo o tem, kako poiskati stranke, kako izbrati načine promocije in kako svojo dejavnost oblikovati v okviru trženjske znamke. Delavnica želi na enostaven način predstaviti poti do izboljšanja poslovnih rezultatov.

Udeležba na delavnici vam bo pomagala odgovoriti na naslednja vprašanja:

- kaj narediti, da bi imeli več strank?

- kako našo dejavnost narediti bolj prepoznavno (kako bodo ljudje
izvedeli za nas)?

- kako na račun promocije izboljšati poslovne rezultate?

Delavnico bo vodila domačinka, Neva Čuček, strokovnjakinja za trženjsko komuniciranje, ki je svoje znanje s področja trženja nabirala doma in po svetu. Delavnica bo trajala približno dve uri.
Vsak udeleženec prejme gradivo.

Cena delavnice za člane Sklada za izobraževanje delavcev pri s.p. Maribor je 20 evrov na osebo pri minimalno 20 udeležencev. Cena delavnice na osebo za nečlane Sklada za izobraževanje delavcev pri s.p. Maribor se poveča za 20%. Prijave zbira Območna obrtno-podjetniška zbornica Lenart do 22. 5. 2012 oziroma do zasedbe prostih mest na naslova:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. oziroma Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. oziroma po telefonu: 02 7206 615.

Stanka Devjak,
sekretarka OOZ Lenart


NOVA TEL. ŠT.:
031 023 083


Medijski pokrovitelj: Radio Slovenske gorice

rsg

telefonska številka za vse informacije glede oglaševanja
na 041 879 258 (Andreja Gosak)
spacer

Vabljeni na facebook stran sejma KOS

 
Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information